Smart Handel PREMIUM 5 695 kr/mån

Mängder av försäljningsmöjligheter i alla butiker.

Du får samma möjligheter till merförsäljning som endast de största handlarna tidigare kunnat göra, till en bråkdel av kostnaden. Ett komplett butikssystem kopplat till en personlig e-handel.

Avancerade funktioner med egen intelligens får kunden att avsluta sitt köp eller handla mer.

Paketpris: 5 695 kr/mån, ingen startkostnad *

* Använd egen hårdvara eller utöka till Hogia POS kassa med touchskärm, kassakopplad kortbetalning, kvittoskrivare, streckkodsläsare och kontrollbox.

Smart Handel PREMIUM

Överlägsen produktfiltrering byggd på Amazon Elasticsearch-teknik, ger dig möjlighet att kundanpassa och använda en mer personlig känsla för att hjälpa kunden att hitta rätt bland tusentals produkter, på ett ögonblick. Besökaren kan enkelt filtrera fram rätt produkter efter egenskaper som skapas helt fritt utifrån ditt sortiments förutsättningar som åldersgrupp, varianter, tillverkare och prisintervall.

Övergiven kundvagn (abandoned cart). Fånga upp 67 av 100 potentiella kunder som inte slutför sina köp. Använd retargeting i form av ett påminnelsemejl med bilder på produkterna i kundvagnen och en tydlig länk tillbaka. Du når kunden på nytt under tiden de har besöket färskt i minnet.

Merförsäljning i kassan. Föreslå automatiskt lämpliga merförsäljningsprodukter utifrån produkterna i kundvagnen, eller välj ut specifika produkter i olika prisspann t ex 0-200 kr, 200-500 kr etc baserat på varuvärdet i kundvagnen. Ett effektivt sätt att öka ordervärdet.

Exempel på 24h+ design

Unika fördelar

Skräddarsydd design, 12 timmar med genomgång ingår. Design inger förtroende och är viktigare än man tror. En skicklig webbdesigner går igenom upplägg med dig, och skapar ett skräddarsytt, responsivt utseende som gör att din butik verkligen står ut från mängden. Layout, färger, bildspel och typsnitt anpassas efter din verksamhet.
Skicka gärna in förslag på din nya design, se våra referenser. Givetvis kan du köpa till fler designtimmar.

 

Fokus på merförsäljning. Med flera smarta funktioner lockas kunden tillbaka, eller ökar sitt snittköp. Genom att spara kundvagnen, använda intelligent merförsäljning i kassan och göra det möjligt att för kunderna att bevaka produkter som är slut och få ett mejl så fort produkten åter är i lager. Samtliga är verktyg som kraftigt kan öka din merförsäljning.

 

Butiksanalys, 3 timmar med genomgång ingår. Vi vill att din butik ska bli framgångsrik. För att öka försäljningen analyseras din butik steg-för-steg med fokus på kundbemötande, och skapa rätt köpupplevelse för dina kunder. Resultatet blir en konkret lista med förslag på förbättringar.

Läs mer om Hogia Retail