Smart Handel PREMIUM 5 695 kr/mån

Personlig omnikanalhandel för dig som vill öka konverteringen

Paketpris: 5 695 kr/mån, ingen startkostnad *

* Använd egen hårdvara eller utöka till Hogia POS kassa med touchskärm, kassakopplad kortbetalning, kvittoskrivare, streckkodsläsare och kontrollbox.

Automatiserad marknadsföring

Samma möjlighet till försäljning som de största handlarna, till en bråkdel av kostnaden.

Blixtsnabb produktfiltrering ger dig möjlighet att kundanpassa och använda en mer personlig känsla för att hjälpa kunden att hitta rätt bland tusentals produkter, på ett ögonblick. Besökaren kan enkelt filtrera fram rätt produkter efter egenskaper som skapas helt fritt utifrån ditt sortiments förutsättningar som åldersgrupp, varianter, tillverkare och prisintervall.

Övergiven kundvagn fångar upp 67 av 100 potentiella kunder som inte slutför sina köp. Använd retargeting i form av ett påminnelsemejl med bilder på produkterna i kundvagnen och en tydlig länk tillbaka. Du når kunden på nytt under tiden de har besöket färskt i minnet.

Inspirerande merförsäljning i kassan föreslår automatiskt lämplig merförsäljning utifrån produkterna i kundvagnen, eller välj själv ut specifika produkter i olika prisspann t ex 0-200 kr, 200-500 kr etc baserat på varuvärdet i kundvagnen. Ett effektivt sätt att öka ordervärdet.

Exempel på 24h+ design

Unika fördelar

Aldrig har det varit enklare att driva handel, oavsett kanal, som nu.

För dig som har vuxit ur den mindre butiken och behöver ett komplett butikssystem kopplat till en innovativ e-handel. Med e-handel, kassaregister, bokföring och fakturering samlat kan du utnyttja samspelet mellan kanalerna och gör det enklare än någonsin att som kund återvända, hämta eller returnera produkter. Hantera order, kundregister, produkter, priser i samma system och undvik dubbelarbete.

Skräddarsydd design, 12 timmar ingår. Design inger förtroende och är viktigare än man tror. En skicklig webbdesigner skapar ett skräddarsytt, responsivt utseende som gör att din butik verkligen står ut från mängden.
Skicka in förslag på hur du tänkt att din design ska se ut, se våra referenser. Köp gärna till fler designtimmar.

Butiksanalys, 3 timmar ingår. Vi vill att din butik ska bli framgångsrik. För att öka försäljningen analyseras din butik steg-för-steg med fokus på kundbemötande, och skapa rätt köpupplevelse för dina kunder. Resultatet blir en konkret lista med förslag på förbättringar.

Läs mer om Hogia Retail