Smart Handel BAS 1 195 kr/mån

E-handel, kassaregister och bokföring samlat på ett ställe.

Ett perfekt skyltfönster att börja med.

För dig med fysisk butik, som önskar en riktigt modern e-handel, och vill att systemen ska prata. Du får ett optimalt flöde, där Starweb sköter orderhantering, lager, vikt och produktvarianter, medan Hogia Smart sköter kassa, bokföring och fakturering.

 

Paketpris: 1 195 kr/mån, ingen startkostnad *

* Använd egen hårdvara eller utöka till Hogia Smart Kassa hårdvarupaket med kontrollbox, kassalåda och kvittoskrivare.

Smart Handel BAS

E-handel, kassaregister och bokföring samlat på ett ställe. Med en e-handel kopplad till ett kassaregister erbjuds kunden en sammanhängande köp- och varumärkesupplevelse i alla kanaler, vare sig köpet sker i en fysisk butik eller i en webbutik.

Med samma lagersaldo och priser i alla kanaler blir inte bara administrationen enkel, utan framförallt får kunden en sömlös upplevelse i sin köpprocess, som kan börja i en kanal och sluta i en annan.

Utnyttja samspelet mellan kanalerna och gör det enklare än någonsin att som kund återvända, hämta eller returnera produkter. Aldrig har det varit enklare att driva handel, oavsett kanal, som nu.

Exempel på 2h design

Det bästa från två världar

Ett perfekt skyltfönster. Presentera dina produkter i ett snyggt produktgalleri med större bilder som ger en bättre översikt för dina besökare. Visa dina produkter i olika utföranden som t.ex. färg, storlek och modell så att dina kunder på ett enkelt sätt kan ta del av ditt sortiment.

 

Enkel administration. Med e-handel, kassaregister och bokföring samlat på ett ställe kan du hantera order, kundregister, produkter, priser och dagsavslut för alla försäljningskanaler i samma system och slippa dubbelarbete.

 

Responsiv design, 2 timmar med genomgång ingår. En skicklig webbdesigner går igenom upplägg med dig, och anpassar därefter färgerna samt beskär din befintliga logotyp i en av våra responsiva designmallar.
Utöka gärna med fler designtimmar, se våra referenser.

Läs mer om Hogia Smart