Smart Handel BAS 1 195 kr/mån

Upptäck enkelheten med ett perfekt skyltfönster

Paketpris: 1 195 kr/mån, ingen startkostnad *

* Använd egen hårdvara eller utöka till Hogia Smart Kassa hårdvarupaket med kontrollbox, kassalåda och kvittoskrivare.

Smarta kopplingar

Det bästa från två världar. Spara tid med en smidig administration.

Tidsbesparande varianthantering gör att du kan visa dina produkter i olika utföranden som t.ex. färg, storlek och modell så att dina kunder på ett enkelt sätt kan ta del av ditt sortiment. Kombinera gärna flera olika mallar, och dölj enkelt varianter som är slutsålda.

Med kortbetalning i din butik, kommer konverteringen från besökare till kund troligtvis att öka. Vilka korttyper du bör erbjuda beror på vilken marknad du siktar på och vilken målgrupp du har.

Ett perfekt skyltfönster. Presentera dina produkter i ett snyggt produktgalleri med större bilder som ger en bättre översikt för dina besökare. Visa dina produkter i olika utföranden som t.ex. färg, storlek och modell så att dina kunder på ett enkelt sätt kan ta del av ditt sortiment.

Exempel på 2h design

Unika fördelar

Aldrig har det varit enklare att driva handel, oavsett kanal, som nu.

Nu är det enklare än någonsin för dig med fysisk butik, som önskar en riktigt modern e-handel, och vill att systemen ska prata. Du får ett optimalt flöde, där Starweb sköter orderhantering, lager, vikt och produktvarianter, medan Hogia Smart sköter kassa och bokföring.

Responsiv design, 2 timmar ingår. En skicklig webbdesigner anpassar din butik till en av våra responsiva designmallar.
Köp gärna till fler designtimmar, se våra referenser.

Flexibel kassa. Förhindra avbrutna köp med en optimerad kassa och öka din försäljning. Ta bort onödiga fält för en enklare köpprocess med mindre scrollande, färre steg och kortare väntetid. Allt med fokus på avslut av köpet. Välj mellan en, två eller tre kolumner i kassan.

Läs mer om Hogia Smart