Smart Handel PLUS

Det bästa från två världar. Spara tid med en smidig administration

Butikskassa

2 min
Butikskassan installeras på en PC (Windows) i din fysiska butik och fungerar med både touchskärm och streckkodläsare. Bokför dagens transaktioner med ett klick, och fakturera direkt från kassan. I admindelen hanterar du produkter, priser och tar fram försäljningsrapporter.

Bokföring

2 min
Anpassa enkelt dina kontoplaner och bokför dina affärshändelser. Snabbkonteringar som minimerar felinmatningar, drilldown-rapporter för snabb spårning och smidig överföring av SIE-filer till revisorn.

Fakturering

2 min
Spara tid och få full koll på när dina kunder betalar. Smidig kund- och kreditfakturering, påminnelse- och räntefakturering, fullt stöd för ROT & RUT.

En butik som inbjuder till köp

Skräddarsydd design, 8 timmar ingår. En skicklig webbdesigner skapar ett skräddarsytt, responsivt utseende där du får en butiksdesign som verkligen inbjuder till köp. Uppgradera gärna din design till 12 timmar.

Support deluxe. Under ditt första e-handelsår följer vi upp och stöttar dig så du verkligen kommer igång alternativt fortsätter växa i rätt takt. Vi tar kontakt med dig flera gånger första året, därefter årligen. Det är lika viktigt för oss att din verksamhet växer som det är för dig.

Personlig rådgivare. Det är viktigt att komma igång, men det är lika viktigt att hålla igång. Vi finns här för att hjälpa dig på din e-handelsresa med förslag på förbättringar, produktimport, enklare designhjälp eller annat du behöver hjälp med.

Kontaktuppgifter

Hogia Smart har byggt en direktintegrationen med Starweb som styrande system. Ett lättanvänt allt-i-ett system med färre funktioner som passar mindre handlare.

Hogia utför installationen mellan Starweb e-handel och Hogia Smart. Du kan prova kostnadsfritt i 15 dagar och Hogia hjälper dig att ladda ner och testa butikskassan. Säg då att du har e-handel hos Starweb.

Smart Handel PLUS

Det bästa från två världar. Spara tid med en smidig administration

Demo