17 år i branschen

Så började det…

Starweb grundades år 2000 av entreprenören Johan Lindstedt som fortfarande är ägare och VD. Vi jagar inte det senaste kvartalsbokslutet utan utmanar de större genom att fokusera på att e-handlaren ska öka sin försäljning. Starweb växer organiskt med 19 anställda och över 800 nöjda kunder. Allt från mindre e-handlare, till några av Sveriges största företag som Sveriges Radio och Arla Foods. Oavsett bransch eller storlek är du välkommen!

Vad ingår?

Många timmar reserveras till varje kund, och du får givetvis hjälp vid byte från annan leverantör. Utöver den kostnadsfria supporten på telefon och mejl nås vi på chatt på hemsidan, och direkt i webbutikens admin.

Det finns många instruktionsfilmer samt insiktsfulla webinar med utbildning i allt från hur man skapar ett innehåll som inger förtroende, till att använda funktionerna på rätt sätt. Varje kunds design skräddarsys så att varje butik blir unik, och det går att utöka med sökmotoroptimering för att verkligen ge sin försäljning en skjuts och stå ut från mängden.

Bara det första året följer vi upp e-handlaren efter 3 veckor, efter 3 mån och efter 8 mån. Därefter följer vi upp dig årligen. Det är lika viktigt för oss att din verksamhet växer som det är för dig.

Egenutvecklad plattform

Starweb lösning är en egenutvecklad e-handelsplattform som påminner om världens mest använda hemsideverktyg WordPress, men är nischad för e-handel. Version 6 innehåller bl.a responsiv design, ett modernt admin-gränssnitt med dra-och-släpp teknik, kundsegmenterad målgruppsförsäljning samt blixtsnabb produktfiltrering. Komplexa funktioner som är enkla att använda.

Ständig tillväxt inom e-handeln

Det pågår ett revolutionerande skifte i handeln från enbart fysisk butik till e-handel och omnikanal. I Sverige omsätter e-handeln drygt 60 miljarder kronor per år, med en tillväxttakt på ofattbara 20 %. Mobiler och surfplattor står för mer än 50 % av alla köp, vilket gör det otroligt viktigt med en responsiv e-handel.

40 % av svenskarna e-handlar varje månad, Starweb drift är därför byggd för att automatiskt kunnna skalas upp och på så vis hantera stora mängder order och besökare, oavsett vilken enhet som köpet sker ifrån.

Starweb

Företagets namn: Starweb AB
Org.Nr: 556696-9019
Adress: Fosievägen 6, vån 4, 214 31 MALMÖ
Bankgiro: 5643-9318
IBAN: SE12 8000 0821 4994 3608 3860
Swedbank BIC (SWIFT): SWEDSESS
Starweb årsredovisning
Starweb grafisk manual och logotyp

 

Vi stödjer

vi-stodjer-min-stora-dag

vi-stodjer-barncancerfonden

vi-stodjer-valkommen-hit

 

 

 

Malmö

Stockholm