Nytt år, nya medarbetare och nystart för bloggen

Det nya året har börjat lika bra som det förra slutade. Starweb växer och har haft glädjen att få välkomna många nya kunder den senaste tiden. Detta i kombination med utvecklingsarbetet av vår nya plattform gör att vi också blir fler medarbetare på plats. Senast att ansluta sig till Starwebfamiljen är vår nya säljare Rasmus Gustafsson.

Välkommen till Starweb, Rasmus! Du började jobba hos oss i januari – vilka är dina första intryck?

– Tack! Jag känner att jag har landat på rätt ställe och trivs fantastiskt bra med såväl kollegor som kunder. Som ny medarbetare har jag fått ett varmt mottagande, och jag upplever att våra kunder behandlas med samma omsorg.

Berätta lite om dig själv, vad gjorde du innan du började arbeta hos oss?

– Jag kommer närmast från ”det stora IT-företaget” där jag jobbat med partnerskap och kundservice de senaste sex åren. Jag är i grunden en analog kille som framför allt är intresserad av människor. Jag gillar dock att jobba med teknik som får människors vardag att bli bättre. I övrigt är jag småbarnspappa och musiknörd som njuter av livet på landet och ägnar min fritid åt bland annat husrenovering, biodling, goda vänner, vinylskivor och min nyinköpta vespa.

Vad tror du att du framförallt kommer att bidra med här hos Starweb?

– Jag tror att min bakgrund inom kundservice kommer att lysa igenom, och omtanken om befintliga och nya kunder är någonting jag tar med mig. Min ambition är att vi skall fortsätta att öka vår försäljning, men jag är totalt ointresserad av affärer som inte gör kunden till en vinnare. Vi har en produkt som starkt kan bidra till att göra våra kunders tillvaro bättre och det var primärt därför jag valde att söka mig till Starweb. Jag kommer att jobba hårt för att vi skall fortsätta att växa med våra kunder och att nya och befintliga kunder får ut det mesta möjliga av sin e-handel.

Fem snabba: – vad väljer du helst:

Öl eller vin

Katt eller hund

Hemma eller naturen – både och, jag har naturen runt knuten och trivs med det.

E-handel eller fysisk butik

Kort eller fakturabetalning

Hör gärna av er till mig om ni vill prata e-handel!
Ring 040 – 60 20 906 eller maila rasmus.gustafsson@starweb.se