Hej Nellie!

Vårt senaste tillskott är en stjärna på UX-design och Frontendutveckling. Hon kommer ganska nykläckt från Malmö Universitet men har hunnit med en sväng på IKEA innan hon bestämde sig för att Starweb lät som en intressant arbetsgivare.

Nellie, vad var det som fick dig att söka dig till Starweb?
Jag tycker att e-handel är så intressant. Det växer hela tiden och känns verkligen som framtiden. Så det vill jag såklart vara en del av!

Förutom fokus på användarvänlighet tycker Nellie att det mänskliga psyket är spännande. Och hon har alltid slutanvändaren i åtanke när hon designar hemsidor och webbshoppar. Faktum är att hon finner det så intressant att hon valde att läsa en termin psykologi i Lund för att på så sätt kunna förstå användarna ännu bättre. På fritiden har hon ett stort intresse för musik och sport. Så Nellie går gärna på konserter och tittar på sportevenemang.

Vad är ditt första intryck av Starweb?
Detta låter som någonting jag bara säger, men min första tanke var verkligen att “wow, vad trevliga alla kollegor är!” . Det är ett bra gäng här som teamar ihop sig och jobbar tillsammans för att skapa resultat åt kunderna. Och det är så jag tror att man når framgång. Det ska bli väldigt roligt att vara en del av det här gänget!