Hej Gabriel och Patrycja!

Först ut att joina Starwebs team 2019 är Gabriel och Patrycja. Patrycja bor utanför Malmö tillsammans med sin familj och kommer att arbeta med ekonomi, fakturafrågor och till viss del support. Hon har stor erfarenhet av e-handel och var bland annat med och satte upp Babyproffsens webshop.

Patrycja, hur har din första vecka varit?

Första veckan har varit en mycket intressant vecka med mycket lärorik information kring vad Starweb är och hur man jobbar. Jag kommer ta med mig detta på min resa, och förhoppningsvis utvecklas inom mitt arbetsområde men också som person. Att dessutom få träffa nya trevliga kollegor är ett stort plus och jag hoppas att vi ska trivas tillsammans.

Gabriel kommer våra stockholmsbaserade kunder få se mycket av. Han kommer att jobba med försäljning och kommer att lägga mycket av sin tid på att vara ute hos kunderna. Självklart är han en fena på B2B-e handel men också på e-handel för den som vill sälja direkt mot slutkund. På sin fritid lägger Gabriel tid på familjen, musik, spel och mycket teknik.

Gabriel, hur ser du på att kunna mixa nytta med nöje här på Starweb?

Att få möjligheten att träffa och lära känna företag och människorna bakom alla häftiga affärsideer är det absolut roligaste jag vet. På Starweb ser jag det som centralt i min roll som säljare att få göra just det, det kommer bli så kul!