Anna sprider säljglädje i Stockholm

Kulturvetare, kustskeppare och kosmetika-entusiast med förkärlek för försäljning. Anna har många redskap i sin verktygslåda och en del av dem används flitigt när det kommer till diverse byggprojekt där hemma.

Välkommen till Starweb, Anna! Du har nyligen börjat jobba hos oss – vilka är dina första intryck?

Ett härligt gäng med oerhört stort kunnande och driv, alltid med lösningen i fokus. Dessutom en varm och genuint intresserad stämning som socker på toppen. Starweb känns om en klok vän som verkligen bryr sig!

Berätta lite om dig själv, vad gjorde du innan du började arbeta på Starweb?

En gång i tiden trodde jag att jag skulle bli modejournalist. Jag jobbade kort på en tidning, men hamnade raskt på försäljningsavdelningen istället. Det var ju där det hände! Jag har sedan dess jobbat med affärer och försäljning inom media. Har hunnit med både tidningar, TV och digitala kanaler. Älskar att jobba nära mina kunder och partners och följa med när de växer och frodas.

Vad tror du att du framförallt kommer att bidra med här hos Starweb?

Jag hoppas kunna hjälpa våra kunder att öka sin försäljning! Och att hjälpa alla våra nya kunder bygga sin framgång med vår hjälp. Förhoppningsvis kan jag smitta ned hela gänget på Starweb, och våra kunder, med passionerad affärslust och säljglädje!

Fem snabba – vad väljer du helst:

Hemma eller naturen? –Naturen. Helst den vilda naturen ute i havsbandet i skärgården i sommartid.
Öl eller vin? –  Vin! Fast öl går ju också bra som tillbehör till skidåkning, segling och sillrelaterade sammankomster.

Katt eller hund? – Katt! Har alltid haft en liten katt på önskelistan.

E-handel eller fysisk butik? – E-handel! Snabbt, smidigt och enkelt när shoppingen kan plockas upp i mataffären. Med små, vilda barn är köpcenter och gågator inte lika njutbara som förr.

Kort eller faktura betalning? –Kort eller betallösningar som är snabba, smidiga och trygga.