Trumslagaren – Vinnare i vår sommartävling!

Under sommaren har vi kört en serie tävlingar via vårt nyhetsbrev, och nu är äntligen vinnarna korade! Ett stort grattis till Henrik Gustafson, som driver butiken www.trumslagaren.se. Han tog hem förstaplatsen med bred marginal. Som vinnare av vår tävling får trumslagaren.se ett designpaket värt 7995 kr som kan användas när det är dags att gå över till vår nya plattform, Starweb 6.

Det var många som deltog i tävlingen, och på en hedrande andraplats hittar vi Jenny som driver angladesign.se. Hon vinner en butiksanalys värd 1995 kr. I butiksanalysen går vi igenom butiken för att se vad som kan göras för att öka antal besökare och förbättra konverteringen. Besök gärna Ängladesign för att hitta fina pärlor och stenar i höstens färger.

Vi passade på att intervjua Henrik på trumslagaren.se och fråga honom om hans tankar angående e-handel:

Vilket är ditt bästa ”e-handels tips”?
Mitt bästa tips är för e-handlare är vara så tillgänglig som möjligt för kunderna. Det skapar trygghet och ger möjlighet till merförsäljning. Tänk på att dagens kunder föredrar olika kontaktvägar. Telefon, mail, chatt och sociala medier.

Vilket betalsätt föredrar du?
Jag föredrar kortbetalning. Det ger trygghet både för köparen och för oss som säljare. Jag använder själv alltid kortbetalning på nätet och hittills aldrig upplevt några problem.

Vilken är den bästa webbutiken enligt dig?
Hobbyking är en favorit. De lyckas engagera sina kunder på ett sätt att kunderna automatiskt blir en del av personalen. Användarna besvarar varandras produktfrågor, ger köptips och lägger upp inspirerande videos. Webbutiken blir levande och lockar till frekventa besök där man blir barn på nytt och gärna handlar (lite för mycket).

Hur tror du e-handel ser ut i framtiden?
Jag är säker på att vi snart kommer att se riktigt smarta lösningar för identifiering och betalning. På så sätt kan kassahanteringen skötas med ett enkelt klick eller t.ex fingeravtrycksavläsning. Bort med inloggningar eller ifyllande av formulär. Shopping ska vara snabbt och enkelt. Jag tror även mycket på dynamiskt innehåll som anpassas efter kundens intressen och besöksmönster.

Vem är den bästa trummisen genom tiderna?
Jag är hårdrockstrummis men titlen världens bästa trummis får jag nog ändå ge åt Buddy Rich. Han har mer än någon annan lyckats inspirera trummisar och utvecklat trumkonsten. Han var inte bara duktig på att spela trummor utan även att göra en häftig show.

Varför ska andra företag använda Starweb som e-handelsleverantör?
Hos Starweb kan du växa med ditt företag. Vi har haft vår butik hos Starweb ända från starten år 2005 och successivt lagt till de funktioner och lösningar som vi kommit att behöva. Viktigast av allt är att de har en jättebra support som både är snabb och kompetent. Det betyder otroligt mycket för oss.