OffiSmart blir referenskund hos Specter

OffiSmart grundades 2016 av Erik och Adam som tillsammans hade både erfarenhet av B2B-försäljning, digital marknadsföring och försäljning av kontorsmaterial.

De bestämde sig redan vid företagsstarten att satsa på systemstöd för att kunna sköta företaget och erbjuda snabb och bra service till sina kunder. Efter att kikat på olika systemlösningar valde de Specters affärssystem och e-handelslösning från Starweb.

– Eftersom en viktig del i vår affärsmodell är att träffa kunder men även erbjuda smidig e-handel är det avgörande för oss att ligga i framkant med det digitala. Det var väldigt enkelt att starta upp med Specter och Starweb, vilket gjorde att vi kunde fokusera på att bygga upp kundrelationer och få igång försäljningen redan från dag ett. Att systemet ligger online är suveränt för oss som reser mycket, och gör att vi kan ge bra service till våra kunder, berättar Erik.

 

OffiSmart arbetar med dropshipping, där beställda varor skickas direkt från OffiSmarts leverantörer till kunderna. OffiSmarts fokus är försäljning av kontorsmaterial mot företag, där hög nivå på kundservice och snabba leveranser och är ledorden. En stor del av försäljningen sker genom personliga kundkontakter.

 

Läs mer på Specters hemsida.