Hej It’s Design!

Vi blev nyfikna på It’s Design som har varit kunder hos oss sedan 2011!

Vad var viktigt i valet av e-handelsleverantör och varför föll valet för Starweb?
– När jag öppnade min webbutik 2009 använde jag mig av mitt affärssystems egna webshopslösning, men bara 3 år senare upplevde jag att jag hade växt ur den butiken. Jag letade då efter en e-handelsleverantör med tre specifika krav, ett enkelt verktyg för att administrera min butik, en tillgänglig support och ett företag som jag kan utvecklas inom. Starweb mötte alla mina kriterier och valet föll på dem. Nu har jag använt mig av Starwebs ehandelslösning i 6 år och jag upplever att de ständigt utvecklar sin produkt och förkommer mig ofta med smarta tips och lösningar för att jag ska kunna fokusera på det jag tycker är kul – kundkontakt och försäljning! 

Vad är din upplevelse av plattformen och övriga tjänster som Starweb tillhanda håller?
-Starweb har också underlättat mitt arbete under de gångna åren med hjälp av deras lösningar för integration med välkända betalsystem och för överföring av produkter och beställningar till mitt affärssystem. De har dessutom gjort all design responsiv för mobil och surfplattor och utvecklat ett smidigt verktyg för att kunna anpassa butiken efter GDPR.  Sådan utveckling vill jag kunna förvänta mig av min webshopsleverantör!

 

Theresia,  It’s Design

Om It’s Design

 Hos It’s Design hittar du prisvärda inredningsdetaljer som enkelt och smidigt förnyar möbler, garderober, kök, badrummet eller hallen. Här får du inspiration och tips på hur nya möbelbeslag kan förnya en hel möbel eller hur små gulliga knoppar gör ditt barnrum mycket mer personligt.  Besök It’s design.