Hej American Store!

I början av året blev American Store kunder till Starweb och vi har nu frågat dem vad som var viktigt i valet av e-handelsplattform och varför valet föll för Starweb.  Kenneth, en av grundarna svarar: ”Vi valde Starweb efter att ha undersökt många olika alternativ. Det som var viktigt för oss var att vi ville ha var en lösning som vi har möjlighet att växa i samt att plattformen redan har alla funktioner från start. För oss var integrationer mot fraktbolag, marknadsplatser, bokföringssystem och lager extra viktigt. Starweb är ett system som kommer fungera vare sig vi omsätter 100 000 eller 10 miljoner per månad.”

Idag har American Store butiksstorleken PREMIUM.  Irena som också är grundare till American Store summerar den första tiden: ”Vår försäljning online ökar ungefär 20% varje månad så vi är mycket nöjda med Starwebs e-handelsplattform.”

American Store tillhandahåller godis snacks, mat och presentartiklar från Nordamerika men även ett antal typiska produkter från Sydamerika och England. Med över 1000 produkter i lager möts man av ett brett sortiment och mycket nostalgi! Varje månad släpper butiker 25-50 nya produkter. Vill man göra ett besök i den fysisk affären hittar man den i Skärholmens Centrum.

Besök American Store