Fortnox-integrationen förbättras

Fortnox har gått från klarhet till klarhet och blivit marknadens kanske mest populära bokföringsprogram. Deras aktie fullkomligt exploderar och antalet tillval för att bygga ut Fortnox till ett fullfjädrat affärssystem med flera lager och kassasystem har aldrig varit större.

Starweb har under många år samarbetat med Fortnox och valt att bygga en gedigen direktintegration till Fortnox. En av de bästa funktionerna i integrationen är att den är dubbelriktad vilket innebär att man antingen kan ha Starwebs plattform som styrande system, alternativt ha Fortnox som styrande. Det ger en stor flexibilitet.

Nu förbättras integrationen ytterligare och handlare som har kopplat ett kassasystem till Fortnox kan använda Starwebs direktintegration till Fortnox – utan extra kostnad. Tidigare uppdaterades endast Starweb var sjätte timme när Fortnox var styrande system, vilket nu har optimerats och uppdateringar sker istället varje kvart! Det gör att priser, lagerjusteringar och nya produkter hämtas löpande från Fortnox till Starweb så att systemen är helt synkade.

Starweb rekommenderar Boxnet kassasystem när man använder Fortnox. Fortnox samarbetar även med närmare 30 st kassasystem bl.a Nutid, iZettle, CashIT, EasyPOS, EasyCashier, ES kassasystem, Kassanova, MoreFlo med flera. Samtliga dessa kassasystem kan användas med Starweb genom Fortnox.

Läs mer om Fortnox med butikskassa.

 

Fler intressanta Fortnox nyheter

  • Fortnox tillval ”Lager” är nyligen fullt ut integrerat med Starwebs e-handelsplattform. Perfekt för handlare med flera lager eller flera fysiska butiker.
  • Använd varianter på produkter med Fortnox! Fortnox saknar stöd för produktvarianter såsom färg/storlek, vilket har gjort att man endast kunnat visa varianter på produkter om Starweb var styrande system. Inom kort utökar vi stödet att sammanfoga enskilda produkter till variantprodukter, även med Fortnox som styrande system, så att man alltid kan använda varianter på produkter.

 

Vill du veta mer om Starwebs plattform?

Boka en demo