Support av e-handelslösning

Har du en förmåga att ge rätt support vid rätt tillfälle

Om tjänsten

På Starweb brinner vi för digital handel! Vår kundbas växer och Starweb söker nu en person till vår Support som drivs av att utveckla kunderna hos en aktör som rör sig i framkanten av e-handel och som omnikanal  på nätet.

Vi erbjuder en spännande tjänst med goda möjligheter till personlig utveckling där vi hjälper Starwebs kunder att maximera sin e-handel.  Utöver kärnverksamheten som är en e-handelsplattform har vi även en lång rad andra tjänster.

Starweb är en sammansvetsad och engagerad grupp på över 25 personer fördelat på team inom design, utveckling, support, sälj och marknadsföring.

Vi söker dig som är pedagogisk och brinner för att hjälpa samt utbilda handlare i att förstå hur de på bästa sätt använder Starwebs e-handelsplattform.

I din roll som medarbetare på supporten så kommer du ansvara för att uppdatera samt hålla vårt hjälpcenter levande. Detta innebär allt från att skriva hjälpartiklar till att spela in filmer för att förhöja upplevelsen. Utöver detta behöver du hjälpa till med felsökning samt rapportering vidare till vårt utvecklingsteam.

 

Vi ser att du…

  • har minst 3 års tidigare erfarenhet inom kundtjänst/support.
  • har arbetat med användarsupport via telefon, e-post och chatt.
  • är pedagogisk, har analytisk förmåga och intresse för problemlösning.
  • är ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande.
  • har kunskap om att hålla externa och interna utbildningar både digitalt och på plats.
  • har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska, och har goda kunskaper i engelska.

 

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av mjukvaror såsom e-handel/webb/programvarulösningar.
  • Vana att arbeta med digitala guider och inspelningar av dessa.
  • Aktuell kunskap inom e-handel är meriterande.

 

Om Starweb

Vi sitter centralt i trevliga lokaler i Malmö och strävar efter att ha en god balans mellan arbete och fritid.  Du erbjuds därför bra arbetsvillkor, pension, friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider.

Starwebs e-handelsplattform är byggd för tillväxt online, internationellt, för B2B e-handel samt i kombination med fysisk butik. I 20 år har vi haft nöjet att följa tusentals nöjda e-handlare på deras resa bl.a. Ditec, Arla Foods, Orkla Foods och Sveriges Radio. Utöver kärnverksamheten som är en e-handelsplattform har vi även en lång rad andra tjänster.

Starweb är en helhetsleverantör av e-handelsplattform, företagsidentitet och ekosystem.

51 sek
Se filmen om Starweb och några av våra e-handlare