Frontend Developer

Bli en del av Starwebs e-handelsteam!

Position was hired 2022-09-15!

Om tjänsten

Är du en vass Frontend Developer som vill bli en del av ett skickligt utvecklingsteam? Då kan du ha hittat rätt. På Starweb är vi specialister på e-handelslösningar och har byggt vår egen SaaS e-handelsplattform från grunden. Kan du skriva professionell kod i javascript/css/html och sätta frontend strukturen då kan du hjälpa vårt team att bygga den bästa e-handelsplattformen för B2C & B2B.

Utöver att jobba tillsammans med utvecklingsteamet kommer du samarbeta med våra designers kring e-handlare som behöver hjälp med speciallösningar i javascript. Därför söker dig som har ett starkt driv och vill prestera på topp samt är van vid att ha flera projekt igång och på gång. Vi tror att din inställning, ditt engagemang och din förståelse för kvalitét kommer vara direkt avgörande för hur du kommer att lyckas i din roll. Du kommer få stora möjligheter att både utvecklas och utmanas som Frontend Developer.

 

Om Starweb

Starweb är en av de branschledande aktörerna inom e-handel. Organisationen består av en sammansvetsad och engagerad grupp på över 25 personer fördelat på team inom sälj, utveckling, design, digital marknadsföring och support. Vi sitter centralt i trevliga lokaler i Malmö på Baltzarsgatan 21 och strävar efter att ha en god balans mellan arbete och fritid.

Starwebs SaaS e-handelsplattform är byggd för tillväxt. I över 20 år har Starweb haft nöjet att följa tusentals verksamheter på deras e-handelsresa. Utöver en fullmatad e-handelsplattform coachar och utbildar Starweb sina e-handlare så att deras verksamhet kan växa snabbare. Automatiska flöden frigör tid för fortsatt affärsutveckling.

Det finns stort utrymme för eget ansvar och kreativitet i en entreprenörsmässig atmosfär med skickliga kollegor. Du erbjuds därför bra arbetsvillkor, pension, friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider. Det finns också möjlighet att jobba hemifrån på onsdagar.

 

Du har

  • Flera års erfarenhet som Frontend Developer.
  • Goda och moderna JavaScript-kunskaper, gärna med Vue.JS.
  • Professionell nivå på den senaste CSS och HTML-tekniken.
  • Grundläggande Github kunskaper.
  • God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska, och har goda kunskaper i engelska.
  • Meriterande med erfarenhet av jQuery och SASS / SCSS.

Ansökan

Ansök genom att skicka CV, personligt brev och löneanspråk via e-post till anstallning@starweb.se . Skicka med referenscase och beskriva vilka delar du har skapat.

Ange FrontEndDeveloper som ämne på mejlet när du ansöker. Intervjuer sker löpande.

Arbetstid/Varaktighet: Heltid. Tillsvidareanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.
Kontaktperson: Johan Lindstedt

 

Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.

Vi har gjort vårt medieval för våra rekryteringar och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

51 sek