Bli en del av Starwebs e-handelsteam

- Som Front End Developer

Om Starweb

Starweb är en OneStopShop för E-handlare. Det innebär att vi, utöver att erbjuda vår eminenta SaaS-lösning utvecklad i två decennier för e-handel, skräddarsyr design och unika lösningar för våra e-handlare via våra grymma designers. Handlarna marknadsförs tillsammans med vårt duktiga SEO-team och av vårt topprejtade Support- och Sälj-team får handlarna all den utbildning och hjälp som behövs för att växa snabbare.

 

Om tjänsten

Nu är det dags att utöka vi vårt designteam med en vass Front End Developer. Vi växer och söker nu dig som vill bli en del av ett skickligt designteam. Utöver nya e-handlare, som behöver hjälp med speciallösningar och design-fixar, kommer du också ha en hel del kontakt med våra drygt 500 befintliga e-handlare, direkt eller via en säljare. Därför söker dig som har ett starkt driv och vill prestera på topp samt är van vid att ha flera projekt igång och på gång. Vi tror att din inställning, ditt engagemang och din förståelse för kvalitét kommer vara direkt avgörande för hur du kommer att lyckas i din roll. Du kommer få stora möjligheter att både utvecklas och utmanas som Front End Developer.

 

Vi erbjuder

På Starweb finns det stort utrymme för eget ansvar och kreativitet i en entreprenörsmässig atmosfär. Starweb växer och det finns möjlighet att vara med och bidra med idéer och utvecklas i rollen. Starweb är en sammansvetsad och engagerad grupp på ca 25 personer. Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Malmö och strävar efter att ha en god balans mellan arbete och fritid. Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension, friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider. Det finns också möjlighet att jobba hemifrån på onsdagar.

 

Du har

Flera års erfarenhet som Front End Developer. Goda och moderna JavaScripts-kunskaper. Vana vid den senaste CSS och HTML-tekniken. Meriterande med erfarenhet av Vue.JS,  jQuery och SASS / SCSS.

God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska, och har goda kunskaper i engelska.

Ansökan

Ansök genom att skicka CV, personligt brev och löneanspråk via e-post till johannes.dahlskog@starweb.se. Skicka med referenscase och beskriva vilka delar du har skapat.

Sista ansökningsdag är 2021-04-30, ange FrontEndDeveloper2021 som ämne på mejlet när du ansöker. Intervjuer sker löpande.

Arbetstid/Varaktighet: Heltid. Tillsvidareanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.
Kontaktperson: Johannes Dahlskog

Välkommen med din ansökan!

51 sek