Digital Analytiker inom e-handel

Vi växer och söker en vass digital analytiker till Malmökontoret

Har du vad som krävs? Kan du bredda våra kunders varumärken digitalt med hjälp av Google Ads, SEO och Google Analytics? Och samtidigt ha kul, utvecklas tillsammans med trevliga och kompetenta kollegor?

Om tjänsten

På Starweb brinner vi för digital handel! Vi växer och söker nu en digital analytiker med en säljpersonlighet som jobbar nära kund och som vill röra sig i framkanten av e-handel och försäljning på nätet. Vi erbjuder en spännande tjänst med stora möjligheter till personlig utveckling och söker dig som har ett starkt driv till att leverera resultat för våra kunder och förmåga att planera din egen tid. Din inställning, engagemang och förståelse för kvalitét är avgörande för hur du kommer att lyckas i din roll.

I ditt dagliga arbete kommer du hjälpa våra e-handelsbutiker med deras On Page SEO-optimering och Google Ads annonsering. Förutom att sälja in nya SEO/ADS-paket ska trafiken du driver till kundernas e-handelssajter utvärderas och optimeras månadsvis med hjälp av Google Analytics, för att öka kundernas försäljning. Till din hjälp har du kollegor specialiserade på design, försäljning och Starwebs funktioner.

Dina viktigaste arbetsverktyg är Google Analytics, Google Ads och Google Tag Manager.

Vi erbjuder

På Starweb finns det stort utrymme för eget ansvar och kreativitet i en entreprenörsmässig atmosfär med skickliga kollegor. Starweb växer och det finns möjlighet att vara med och bidra med idéer och utvecklas i rollen. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har ett säljkontor i Stockholm.

Starweb är en sammansvetsad och engagerad grupp på 25+ personer i centrala, trevliga lokaler på Baltzarsgatan 21B. Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension, friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider med möjlighet att jobba hemifrån på onsdagar!

Du har

  • Minst 1-2 års erfarenhet av att bygga kampanjer i Google Ads och göra kontinuerliga förbättringar
  • Minst 1-2 års erfarenhet av Google Analytics analyser, och att ta ut rapporter
  • En säljpersonlighet som trivs med löpande kundkontakt
  • Erfarenhet av copywriting är meriterande
  • Erfarenhet av Google Tag Manager är meriterande

Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från e-handelssajter och har jobbat med dataspårning och konverteringsoptimering. I den här rollen brinner du för att driva trafik och öka försäljning genom att hjälpa kunder att förstärka deras närvaro på Internet.

Om Starweb

Starwebs e-handelsplattform är byggd för tillväxt. Våra handlare kan sälja online, internationellt eller i fysisk butik. I snart 20 år har Starweb haft nöjet att följa många verksamheter på deras e-handelsresa. Vi jobbar med ren e-handel, kombinationen av fysisk butik och e-handel samt satsar stort på B2B.

Idag har vi över 600 nöjda kunder bl.a. Arla Foods, Orkla Foods, TUI Fly och Sveriges Radio!

Ansökan

Ansökan innehållande CV, personligt brev, gärna referenscase och löneanspråk skickas via e-post till anstallning@starweb.se

Sista ansökningsdag är 2019-10-18, ange GOOGLE2019 som ämne på mejlet när du söker. Välkommen med din ansökan!

Arbetstid/Varaktighet: Heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson: Johan Lindstedt

51 sek