Starweb lanserar Kampanjpaket

Nu lanserar vi en helt ny tjänst till våra kunder. Kampanjtjänsten kan användas för att sprida varumärke eller boosta försäljning genom attraktiva och inspirerande kampanjerbjudanden. Kampanjpaketen innehåller bland annat bannerdesign, copy för nyhetsbrev och annonsering i Google sök- och displaynätverk.

Vi lanserar totalt tre kampanjpaket; Kampanj Bas, Kampanj Pro och Engångskampanj.

I kampanjpaketen ingår uppstart och uppföljning med en digital expert inom Google Ads och Google Analytics. Samt bannerdesign med säljande och klickvänliga texter i format som är anpassat både för desktop och mobil. Du får även uppsättning av kampanjer i Googles sök- och displaynätverk samt underlag och utvärdering vid kampanjens slut. Det ingår totalt fyra insatser på ett år i Kampanj Bas och Kampanj Pro. Du bestämmer själv när de fyra tillfällena äger rum. Varför inte satsa på Black Friday, Jul, Mellandagsrea och en årsdag?

I Kampanjpaketet PRO ingår även innehåll för ett nyhetsbrev – dvs text och bild. Vill du ha en enklare variant går det bra att välja Engångskampanj för att locka webbutikens besökare till köp genom en enskild kampanj.

Kostnaden för Engångkampanj ligger på 9 900 kr. Priset för Kampanj Bas är 29 900 kr och Kampanj PRO är 54 900 kr.

Just nu har vi en lanseringskampanj och erbjuder Engångskampanjen för endast 7900:- (ord. pris 9900) Erbjudandet gäller tom 31 November.

Är du intresserad och vill veta mer?
Kontakta Henrik på telefon 040 – 60 20 904 eller mejl: sales@starweb.se