Starweb ökar din konvertering och lanserar en ny hemsida

På Starweb älskar vi att kombinera strategi, branding och kreativ design. Nu lanserar vi en ny hemsida där vi verkligen visar det, och åter sätter kunden i fokus.

 

”Den största utmaningen för e-handlare är marknadsföring och försäljning. Många SEO- och optimeringsbyråer saknar erfarenhet av e-handel och har fokus på att driva besökare. Starweb har nästan 20 års erfarenhet av e-handel och fokus på att hjälpa våra handlare att öka sin konverteringsgrad och försäljning. Det är avgörande för oss att våra handlare växer.” säger Johan Lindstedt, VD på Starweb.

 

Vi ser tydligt hur PREMIUM i kombination med sökmotoroptimering lyfter våra kunders försäljning med ofattbara 30-50%. Nu utökar vi PRO-paketen i både SEO och SEM med kontinuerliga designförbättringar som ytterligare lyfter intrycket för hela butiken för att skapa ännu fler konverteringar.

Läs gärna DIBS blogginlägg om E-handlarnas fem största utmaningar 2018.

 

Samtidigt passar vi på att lansera flera större funktioner:

  • Automatiska orderflöden. Minimera tiden som du lägger på orderhantering och automatisera istället din e-handel och njut av fördelarna!
    Istället för att jobba i fyra system behöver du bara jobba i Starweb som automatiskt gör orderjusteringar i bokföring, betalning och frakthandlingar.
  • Internationell e-handel är på stark frammarsch och växer med 25 % per år, dubbelt så mycket som nationell e-handel.
    Inom kort lanserar vi internationell multivaluta i PREMIUM där funktionen kommer att ingå kostnadsfritt.
  • Omnikanal med Boxnet och Fortnox. Sedan förra året är Starweb certifierade av Fortnox och inleder nu samarbete med kassasystemet Boxnet som också är Fortnox-certifierade. Tillsammans kommer vi lansera en sömlös omnikanallösning under Q2, för alla som använder Fortnox affärssystem.
  • Paketprodukter (SET-artiklar) gör att du kan paketera allt du vill till produktset, särskilja dig från konkurrenter och öka din försäljning genom högre snittorder.
    Under Q2 lanseras funktionen och blir ett tillbehör till PREMIUM.

 

Snart sker det ännu fler spännande lanseringar. Följ bloggen för mer info!