Affärspsykologen Jan Blomström först ut med 6.0

Den första september släppte Starweb sin nya e-handelslösning, version 6.0, med en innovativ och responsiv design där både butik och administration andas frihet, framtid och försäljning. Nu har den första e-handeln med den nya plattformen sett dagens ljus.

Jan Blomström omnämns ofta som en av den nya tidens inspirationsföreläsare, en ödmjuk sanningsförmedlare med budskap lika befriande som provocerande. En affärspsykolog som älskar att arbeta med olika typer av förändringsprocesser. Han kan inte bara titulera sig som leg. psykolog och specialist i klinisk psykologi, utan även som författare, till inte mindre än tre böcker.

Jan Blomström, Affärspsykolog:
Mina kunder har högt ställda krav på mig och mina uppdrag, och därför behöver jag förse mig med seriösa och kvalitativa samarbetspartners. Starwebs plattform är high-performance och deras support har alltid varit snabb och skarp. För mig är det viktigt att min e-handel är seriös och proffsig, för att stärka mitt varumärke inom inspiration och förändring på jobbet.

Med designpaketet Unik har Jan Blomström fått ett skräddarsytt, helt unikt och responsivt utseende på sin e-handel, som fungerar lika bra i mobilen, surfplattan och i datorn. Ett dra-och-släpp gränssnitt som standard ger frihet att placera t.ex. bilder, produktvarianter, kassafält och betalsätt var man vill, på ett enkelt sätt som ökar konverteringsgraden.