Import/export via Excel

Importera produkter från nästan vilken leverantör som helst

Vad kan man importera?

Om ni inte har, eller vill ha ett affärssystem, går det att istället använda Excel. Genom CSV-filer går det att importera nästan vilken information som helst och hur som helst. Importera rabattkoder eller produkter, bilder, priser och lager. Jobba med en produktkategori eller hela produktutbudet.

Importera produkter

Till produkter kan man förutom alla de vanliga fälten även importera ex. prislistor till kunder, information till ”egna fält” som man själv skapat, koppla flera produktbilder per produkt och skapa kategorier på flera språk.

Om det finns produkter med flera varianter importeras varje variant som en enskild produkter. Dessa kan man sedan sammanfoga igen med några få klick i Starweb admin, till en produkt med varianter.

Importera rabattkoder

På samma sätt som man importerar produkter går det lika enkelt att importera 1000-tals rabattkoder.

Importera kunder

Om er förra e-handelsleverantör exporterar kunderna till en CSV-fil kan vi importera dessa, förutsatt att de har en e-postadress.

Importera länkar

Ibland har man lagt ut mycket pengar på sökmotoroptimering, eller funnits online i många år med bra placeringar på Google. Om er förra e-handelsleverantör exporterar länkarna så kan Starweb importera dessa, vilket undviker att ni tappar länkkraft på Google. Så kallade 301-ompekningar.

Detta och mycket mer hjälper vi till med i flytten till Starweb.

Export för inventering, språk och backup

Förutom att importera går det även att exportera. Exportera ut samtliga produkter till en fil för att enkelt justera lagersaldo, priser, beskrivningar på olika språk etc.

Det går även att exportera en komplett produktfil för backup.

Prata produktimport med Starweb

Ring Starweb på 040-602 09 00 / 08-509 100 00 eller fyll i formuläret.

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Integritetspolicy.