ERP

Import/export via Excel (CSV)

Importera produkter från nästan vilken leverantör som helst

Importera rabattkoder eller produktinformation, bilder, priser och lager. Jobba med en produktkategori eller hela produktutbudet.

Vad kan man importera?

Om du inte har eller vill ha ett affärssystem kan du istället använda Excel. Det går att importera nästan vad som helst och hur som helst.

Importera produkter

Till produkter kan man förutom alla de vanliga fälten även importera ex. prislistor till kunder, information till ”egna fält” som man själv skapat, koppla flera produktbilder per produkt och skapa kategorier på flera språk.

Variantprodukter importeras som enskilda produkter. Dessa kan man sen slå samman igen med några få klick till en produkt med varianter.

Importera rabattkoder

På samma sätt som man importerar produkter går det lika enkelt att importera 1000-tals rabattkoder.

Importera kunder

Om din förra e-handelsleverantör exporterar kunderna till en CSV-fil kan vi importera dessa, förutsatt att de har en e-postadress.

Importera länkar

Ibland har man lagt ut mycket pengar på sökmotoroptimering, eller funnits online i många år med bra placeringar på Google. Om din förra e-handelsleverantör exporterar länkarna kan vi importera dessa så du inte tappar länkkraft på Google. Så kallade 301-ompekningar.

Detta och mycket mer hjälper vi till med i flytten till Starweb.

Export för inventering, språk och backup

Förutom att importera kan du även exportera. Genom att exportera får du ut samtliga dina produkter till en fil där du enkelt kan justera lagersaldo, priser, beskrivningar på olika språk etc.

Det går tom. att exportera en komplett produktfil för backup.

Prata produktimport med Starweb

Ring oss på 040-60 20 900 eller 08-509 100 00.

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Integritetspolicy.