Import/export via Excel

Importera produkter från nästan vilken leverantör som helst

Vad går att importera?

Använd flexibla Excel om det saknas ett affärssystem. Genom CSV-filer går det att importera nästan vilken information som helst och hur som helst. Såsom produktlistor från en eller flera av era leverantörer.

Det går lika smidigt att importera rabattkoder eller produkter, bilder, priser och lager. Jobba med en eller flera produktkategorier, eller med hela produktutbudet. Väldigt flexibelt.

Allt nedan och mycket mer kan Starweb hjälpa till med i flytten till Starweb.

Importera produkter

Förutom alla de vanliga produktfälten går det även att importera ex. prislistor till kunder, information till ”egna fält” som man själv har skapat, koppla flera produktbilder per produkt och skapa kategorier på flera språk.

Om det finns produkter med flera varianter, då importeras varje variant som en enskild produkt. Dessa kan sedan sammanfogas igen med några få klick i Starweb admin, till en produkt med varianter.

Importera rabattkoder

På samma sätt som man importerar produkter går det lika enkelt att importera tusentals rabattkoder.

Importera kunder

Om er förra e-handelsleverantör exporterar kunderna till en CSV-fil kan Starweb importera dessa, förutsatt att kunderna har en e-postadress.

Importera länkar

Ibland har man lagt ut mycket pengar på sökmotoroptimering, eller funnits online i många år med bra placeringar på Google. Om er förra e-handelsleverantör exporterar länkarna så kan Starweb importera dessa, vilket undviker att ni tappar länkkraft på Google. Så kallade 301-ompekningar.

Export för inventering, språk och backup

All produktinformation går även att exportera. Exportera ut samtliga produkter till en fil för att enkelt justera lagersaldo, priser, beskrivningar på olika språk etc.

Det är även möjligt att exportera en komplett produktfil för backup.

Prata produktimport med Starweb

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Integritetspolicy.