ERP

Import/export via Excel (CSV)

Importera produkter från nästan vilken leverantör som helst

Enkelt och flexibelt att importera rabattkoder eller överföra produktinformation, bilder, priser och lager rakt in i butiken. Välj själv om du vill jobba med en produktkategori eller hela produktutbudet.

Vad kan man importera?

Om du inte har eller vill ha ett affärssystem kan du istället använda Excel för att importera produkter. Det går att importera nästan vad som helst och hur som helst. Som prislistor till kunder ex. återförsäljare, information till ”egna fält” som man själv skapat, koppla flera produktbilder per produkt och skapa kategorier på flera språk.

Variantprodukter importeras som enskilda produkter i webbutiken. Dessa kan du sedan göra om genom att skapa varianter på huvudprodukten. Produkter och varianter synkroniseras automatiskt på artikelnummer, dvs även lager och pris uppdateras.

Importera rabattkoder

Med en professionell webbutik ut mot dina kunder och med Excel för enkel hantering av dina produkter eller rabattkoder, kan du kombinera det bästa av två världar och få ett väldigt lättarbetat ”allt i ett”-system.

På samma sätt som du importerar produkter, kan du även enkelt importera mängder med rabattkoder.

Importera 301-ompekningar

Importera 1000-tals länkar. Ibland har man lagt ut mycket pengar på sökmotoroptimering, eller funnits på nätet i många år och har bra placeringar på Google. Om du kan exportera länkarna från din nuvarande e-handelsleverantör så kan vi importera alla dessa så du inte tappar någon länkkraft på Google!

Detta och mycket mer hjälper vi dig med om du byter till Starweb e-handel.

Export för inventering, språk och backup

Förutom att kunna importera kan du även exportera. Genom att exportera får du ut samtliga dina produkter till en fil där du enkelt kan justera lagersaldo, priser, beskrivningar på olika språk etc.

Det går tom att exportera en komplett produktfil för backup.

Priser

  • Hos Starweb ingår funktionen*. Ingen startavgift.
    * I STANDARD är priset 95 kr/mån och bindningstiden är 1 mån.

Prata gärna produktimport/export med oss!

Du kan även ringa oss på 040-60 20 900 eller 08-509 100 00.

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Integritetspolicy.

PREMIUM

Prova gratis i 30 dagar

Få en demo