Starweb är alltid tillgängliga!

Vi närmar oss jul och försäljningen accelererar för många e-handlare, vilket innebär att behovet av kärlek och stöd från sin e-handelsleverantör är större än någonsin. Därför är vi på Starweb alltid tillgängliga för dig.

På Starweb jobbar vi för fullt och flera väletablerade e-handlare rapporterar en ofattbar försäljningsökning på +600%. Det är olikt något annat vi har sett de senaste 20 åren inom e-handel. Det är inte bara stöd och bra support som krävs att för att sälja riktigt bra, många passar på att byta upp sig till en större plattform för att få fler funktioner och ökad försäljning. Hör av dig till våra digitala strateger Nicholas och Stina på seo.sem@starweb.se för att få hjälp med din konvertering.

Black Friday och julhandeln innebär att e-handlare kan gå från att ha få besökare till att plötsligt ha 10.000-tals besökare. Stabil drift och supersnabba laddningstider är något som ofta tas för givet i vår digitala värld. Därför är det avgörande att driften är tillgänglig och kan hantera de stora peakar som detta innebär. Se hur vi har valt att hantera driften.

 

Starweb är tillgängliga på telefon och chatt alla helgfria vardagar under jul och nyår, och mejl är vi alltid nåbara på. Stay safe!