Sommarens bästa erbjudande!

Starta en webbutik nu – få 40 % rabatt på butikshyran och fri uppgradering till vår kommande butiksversion.

Erbjudandet gäller avtal om nya butiker (version 5.0) som tecknas under perioden 3 juli – 14 september och ger 40% rabatt på butikshyra inklusive tillbehör till och med den 15 februari 2015. Dessutom bjuder vi på uppgraderingen till vår nya butiksversion och designpaketet Anpassad design till ett värde av 2495 kr.
Totalt värde upp till 6558 kr exkl. moms.

Ni som är på gång att starta webbutik nu kommer att få en stabil och optimerad butik. Med många tillbehör tillgängliga och väl beprövad teknik och design har ni möjlighet att snabbt komma igång med er försäljning på nätet.

Uppdateringen till vår nästa butiksversion, Starweb 6.0, kommer att ske efter nyår. Då kommer webbutiken att vara toppmodern med responsiv design för att anpassas till mobiler och surfplattor. Självklart är även administrationen responsiv vilket gör att du kan arbeta med din webbutik när du sitter på bussen eller på stranden. Få de senaste nyheterna om Starweb 6.0 i vår blogg.

Erbjudandet gäller till och med den 14 september. För att ta del av erbjudandet anger ni ”Sommarkampanj40” vid beställning. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Kom igång snabbt – beställ redan idag!
Vill du prova vårt system innan? – Starta en provbutik