Sofie fixar både frågor och fakturor.

Ännu en stjärna på Starweb himlen.  Sofie började hos oss i somras och fördelar sin tid mellan ekonomi och support. Förutom en fantastisk bollkänsla har Sofie stort intresse och god smak när det kommer till viner. Lär känna henne lite mer här:

Välkommen till Starweb, Sofie! Du har nyligen börjat jobba hos oss – vilka är dina första intryck?

Känns riktigt kul och spännande att få joina detta härliga gäng. En bred blandning av kompetens med höga ambitioner och målsättningar att erbjuda kunderna den bästa E-handelsplattformen och service som finns på marknaden!

Berätta lite om dig själv, vad gjorde du innan du började arbeta på Starweb?

IT och teknik har alltid varit ett brinnande intresse, men även träning och bollsporter ligger mig varmt om hjärtat då jag själv har utövat allt från bordtennis, innebandy och tennis till fotboll. Har varit tränare för både unga och äldre. Tycker om utmaningar och strävar ständigt efter att få utvecklas vidare och för ca 3 år sedan utbildade jag mig till Nät- och Säkerhetstekniker i Malmö. Tidigare jobbade jag 13 år inom finansbranschen med blandade arbetsuppgifter, utveckling, kundservice, teknisk support, telemarketing, marknadsföring samt kreditbedömning.

Vad tror du att du framförallt kommer att bidra med här hos Starweb?

Då jag är väldigt kvalitetsfokuserad och framtidsdriven med ett säkerhetstänk i bakhuvudet så tror jag att jag kommer komplettera Starwebs redan kompetenta kollegor på ett bra sätt.

Fem snabba: – vad väljer du helst:

Hemma eller naturen? – Svårt att välja en av dem då jag trivs enormt bra när jag är vid havet och tycker det är väldigt skönt att komma hem och slappa!

Öl eller vin? – Här blir det betydligt enklare, livet är för kort för att dricka dåliga viner! Tackar inte nej till en kall öl i solen tillsammans med en kall sillmacka.

Katt eller hund? – Utan tvekan så blir det hund!

E-handel eller fysisk butik? – Tillsammans kompletterar de varandra på allra bästa sätt.

Kort eller faktura betalning? – Beror på situationen men kortet har man oftast med sig och så länge jag slipper pappersfakturor så är jag tacksam.