Kampanj tillsammans med Specter

Förenkla din vardag – koppla din Starweb-lösning till Specter affärssystem nu, få två månader på köpet!

En integration mellan Starweb och Specters system ger de gemensamma kunderna en komplett multikanallösning, med försäljning via webbshop, fysiska butiker, telefonsäljare och resande säljare, helt enkelt en helhetslösning.

Specters affärssystem är speciellt anpassat för e-handlare, små som stora. Helt webbaserat så att du kan jobba precis var du vill. Specter innehåller t.ex. bokföring, inköp, lager, order, fakturering, leveranshantering och integrationer mot betalsystem som t.ex. Klarna och DIBS. Har verksamheten även en fysisk butik är det riktigt enkelt att utöka med Specter Butikskassa.

Alltid rätt lagersaldo i webbshop, affärssystem och kassasystem!

För visst hade det varit skönt att slippa pricka av Klarnafakturor manuellt, sköta inventeringen med papper och penna eller fundera på om den där tröjan redan är såld i den fysiska butiken. Tänk att slippa stansa in en massa verifikationer manuellt för att kunna få ut en resultatrapport, ha kunder som inte kan betala, eller slippa sköta lagerhållning överhuvudtaget, fullt möjligt med en lösning från Starweb och Specter!

Vid beställning före 1 maj bjuder Specter dig på två månadsavgifter för Specter-abonnemanget, oavsett vilket av deras paket du väljer.

Läs mer om kopplingen här: www.starweb.se/e-handel-funktioner/webbshop-affarssystem/specter/

För att läsa mer om Specters kompletta affärssystem:
Hemsida: www.specter.se
Telefon: 0304-649400
E-post: sales@specter.se