Förbättrad funktionalitet i Starwebs plattform

Starweb fortsätter att bygga ut och förbättra alla e-handelsfunktioner i plattformen på bred front. Denna gången blir det produkttaggar, fler fraktklasser och utökad stöd för underkunder. Inom några veckor lanseras ytterligare fler funktioner.

 

Skapa egna fraktklasser

Det var inte länge sedan alla butiksstorlekar utökades med skrymmande frakt & fraktklasser. Nu tar vi nästa steg på vår e-handelsplattform!

I PREMIUM går det nu att skapa helt egna fraktklasser, ex. för enskilda produkter eller produktgrupper, och knyta de produkterna till ett specifikt fraktsätt med hjälp av en egen fraktklass. Det kan gälla produkter som har en ovanligt stor volym, är farligt gods (ex. kemikalier), är temperaturkänsliga eller som klimatkompenseras etc. Bestäm reglerna själva.

 

Import & export av produkttaggar

Att tagga produkter så att de snabbt går att filtrera fram, har varit populärt ända sedan dag ett. Tagga produkter som nyhet, säsong, barnåldrar 3-7år, kampanj eller vad-som-helst!

Massuppdatera produkttaggar på många produkter samtidigt går redan i PREMIUM och större butiksstorlekar, och nu byggs även Excel-importen ut med samma möjligheter. Ifall en produkttagg inte redan existerar, i samband med att man importerar en fil till Excel, så skapas automatiskt produkttaggen!

 

Bättre underkundsstöd för B2B-handel

Kundkonton med underkunder har funnits sedan start i B2B PREMIUM. Denna multi-inloggningsfunktion för större företag, organisationer och myndigheter, där varje kundkonto kan skapa så många under-användare de önskar med separata faktura- och leveransadresser, har nu utökats. Huvudanvändaren på kundkontot kan nu logga in och lägga order åt underkund, och samtidigt justera deras faktura- och leveransadress direkt i kassan.

 

Vill du veta mer om Starwebs plattform?

Boka tid