Förbättrad merförsäljning i kassan och relaterade produkter

Starweb fortsätter bygga ut och förbättra alla e-handelsfunktioner i plattformen på bred front. Nu förbättras merförsäljning i kassan och relaterade produkter.

 

Import & export av relaterade produkter

Att relatera produkter med varandra så att kunden snabbt hittar liknande produkter eller tillval till produkten är en service för kunden som dessutom ökar försäljningen. Rekommendera exempelvis ett par handskar och hjälm till ett motorcykelställ. Det går lika bra att ge tips och förslag på helt andra produkter och funktionen ingår i samtliga Starwebs butiksstorlekar.

Nu gör vi det enklare att använda denna smarta funktion genom att vid import och export av produkter kunna ange artikelnr på en eller flera produkter som man vill relatera till respektive produkt. Det gör att man sparar många timmars manuellt arbete och gör det smidigare att kopiera om flera produkter har samma relationer.

 

Merförsäljning i kassan

Den nya merförsäljningsmodulen är uppbyggd för att arbeta med egen intelligens i kombination med dina preferenser. Att öka värdet på varje order genom att göra merförsäljning av andra produkter direkt i kassan ingår redan i PREMIUM och nu har möjligheterna byggts ut rejält!

Genom att dela upp funktionen i tre unika delar går det att skapa unika kombinationer som passar just din e-handel. Du kan bestämma att merförsäljningsmodulen i första hand ska välja specifika produkter, i andra hand relaterade produkter och i tredje hand slumpmässigt valda produkter. Hur många produkter som föreslås beror på vilka inställningar du har valt samt hur många relaterade produkter du har per produkt. På detta sätt kan du alltid visa produkter i kassan, oavsett om de har relaterade produkter knutet till sig eller inte. Allt för att öka försäljningen.

Välj själv vilka delar av merförsäljningsmodulen som du vill använda. Vill du visa specifika och sedan slumpmässigt valda produkter? Eller vill du visa relaterade och sedan specifika produkter? Valmöjligheterna är dina!

Titta gärna på videofilmen om merförsäljning i kassan: