Fler förbättringar med ny version

Våra duktiga utvecklare har ordnat med ett gäng förbättringar som nu finns tillgängliga i webbutiken, version 6. Här har ni några exempel:

  • Google har utökat antal tecken både för titeln (till 71 tecken) och beskrivningen som har utökats med 100 tecken till tre rader i sökresultatet. Vi har gjort likaså. Nu finns det alltså mer utrymme för att sökmotoroptimera produkterna i webbutiken.
  • Numera finns det möjlighet att ange vilken av webbutikens valutor som prisfiler ska baseras på. Detta möjliggör användandet av t.ex. lokala marknaders prisjämförelsesajter och olika länders Google shopping.
  • Det har blivit betydligt enklare att bläddra bland order i webbutiken, då det nu även går att  använda ”Föregående” och ”Nästa” knappar inom respektive orderstatus, t.ex. alla mottagna.
  • Även lite förbättringar för er som använder affärssystem. Kvittofunktionaliteten går att stänga av för att undvika dubbletter när affärssystemen själva genererar ett sådant. För Fortnox användare hämtas numera befintligt kundnummer från Fortnox i de fall där uppgifter såsom e-post eller personnummer matchar.
  • Sist men inte minst vill vi nämna en förbättring i vår importfunktion som gör det möjligt att på ett enkelt sätt importera egna fält (extra info t.ex. författare).