Prova e-handel i 30 dagar!

Starta en gratis provbutik och ge dina kunder en härlig köpupplevelse

Har du 50 sekunder?

Vill du också ha en e-handelslösning som är lätt att tycka om? Det kostar inget att prova, och det finns allt att vinna. En e-handel som är enkel att hantera, med massor av säljande funktioner och som dessutom är riktigt snygg.

 • Passar alla branscher

  Låter det för bra för att vara sant? Starweb e-handel passar alla typer av områden, oavsett vad du säljer eller till vem du säljer: B2B, B2C, omnikanal och internationella kunder.

 • Design ingår alltid

  En butik som står ut från mängden. Vid beställning ingår alltid tid med våra kreativa designers som skapar din skräddarsydda och responsiva design. De flesta önskningar går att uppfylla och det finns många referensbutiker att inspireras av.

 • Vi hjälper dig

  Med 20 års erfarenhet kan vi e-handel och visar dig gärna hur du bäst använder all funktionalitet. Vi följer upp dig vid flera tillfällen så du både får en bra start och sedan fortsätter att växa.

 • Att koppla ett affärssystem till sin e-handel är administrativt rena drömmen. All produkthantering sker i Fortnox, eller i Starweb. Du bestämmer!
 • För att kommunicera med Fortnox behövs en API-kod. Logga in på Fortnox.se > API User - API Company > Administrera användare > Lägg till integration > Starweb webshop. Där hittar du API-koden som ska klistras in i din provbutik > Inställningar > Fortnox.

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Integritetspolicy.