Stå ut från mängden

Starta en provbutik och ge dina kunder en härlig köpupplevelse

Bli e-handlare i 30 dagar!

Har du 50 sekunder?

Vill du också ha en e-handel som är lätt att tycka om? Det kostar inget att prova, men det finns allt att vinna. En e-handelslösning som är enkel att hantera, med massor av säljande funktioner och dessutom riktigt snygg. Se själv!

 • Lika bra för ALLA branscher

  Låter det för bra för att vara sant? Starweb e-handelslösning passar alla typer av områden, oavsett vad du säljer eller till vem du säljer. Vår lösning hanterar både B2B, B2C, omnikanal och internationella kunder.

 • Design ingår ALLTID

  En butik som står ut från mängden. Vid beställning ingår alltid designtid då våra kreativa designers skapar din skräddarsydda och självklart responsiva design. De flesta önskningar går att uppfylla och det finns många referensbutiker att inspireras av.

 • Vi hjälper DIG på vägen

  Vi kan e-handel och visar dig gärna hur du bäst använder funktionaliteten i webbutiken. Under första året följer vi upp vid hela tre tillfällen, för att säkerställa att du inte bara får en bra start utan fortsätter att vara framgångsrik.

 • Att koppla ett affärssystem till sin webbutik är administrativt rena drömmen. All artikelhantering sker i Fortnox, eller i Starweb. Du bestämmer! Prova alla webbutikens funktioner, och om du redan är kund hos Fortnox är det möjligt att prova hela flödet. Se gärna vår Fortnox-film om hur systemen kommunicerar med varandra.
 • Du behöver en API-kod för att kommunicera med Fortnox. Denna hämtar du genom att logga in på Fortnox.se > API User - API Company > Administrera användare > Lägg till integration > Starweb webshop. Klistra sedan in API-koden i din provbutik under Inställningar > Fortnox.