PLUS 2 195 kr/mån

Innovativ e-handel som snabbt blir oumbärlig

Paketpris: 2 195 kr/mån, ingen startkostnad

Kraftfulla funktioner

Nå dina kunder på alla tänkbara sätt genom smart marknadsföring.

Avancerad kundsegmentering gör att du enkelt kan hitta kunder som exempelvis har handlat minst 3 gånger, eller för minst 1000 kr de senaste 6 mån och får därmed ett bättre utfall på dina kampanjer.

Anpassa utskick och erbjudanden till trogna kunder eller aktivera kunder som du gärna vill ska återkomma. Mät, följ upp och skräddarsy efter resultat.

Skapa merförsäljning genom att länka samman produkter med varandra som tillbehör eller genom rekommendationer. Bestäm själv vilka som ska visas eller låt orderhistoriken göra jobbet.

Exempel på 8h design

Unika fördelar

En butik som inbjuder till köp.

Skräddarsydd design, 8 timmar ingår. En skicklig webbdesigner skapar ett skräddarsytt, responsivt utseende där du får en butiksdesign som verkligen inbjuder till köp. Köp gärna till fler designtimmar, se våra referenser.

Support deluxe. Under ditt första e-handelsår följer vi upp och stöttar dig så du verkligen kommer igång alternativt fortsätter växa i rätt takt. Vi tar kontakt med dig flera gånger första året, därefter årligen. Det är lika viktigt för oss att din verksamhet växer som det är för dig.

Personlig rådgivare. Det är viktigt att komma igång, men det är lika viktigt att hålla igång. Vi finns här för att hjälpa dig på din e-handelsresa med förslag på förbättringar, produktimport, enklare designhjälp eller annat du behöver hjälp med.

Se samtliga funktioner