MELLAN 995 kr/mån

Upptäck enkelheten med en komplex e-butik.

Ett perfekt skyltfönster där du kan presentera dina produkter i ett snyggt produktgalleri med större bilder som ger en bättre översikt för dina besökare.

 

MELLAN-butiken

Tidsbesparande varianthantering gör att du kan visa dina produkter i olika utföranden som t.ex. färg, storlek och modell så att dina kunder på ett enkelt sätt kan ta del av ditt sortiment. Kombinera gärna flera olika mallar, och dölj enkelt varianter som är slutsålda.

Konsumenterna föredrar att betala med kort. Med kortbetalning i din butik, kommer konverteringen från besökare till kund troligtvis att öka. Vilka korttyper du bör erbjuda beror på vilken marknad du siktar på och vilken målgrupp du har.

Med ett affärssystem kopplat till din webbshop överförs order och kunder automatiskt mellan systemen. Smidig administration på nolltid.

Exempel på 2h design

Unika fördelar

Responsiv design, 2 timmar med genomgång ingår. En skicklig webbdesigner går igenom upplägg med dig, och anpassar därefter färgerna samt beskär din befintliga logotyp i en av våra responsiva designmallar.
Utöka gärna med fler designtimmar, se våra referenser.

 

Flexibel kassa. Förhindra avbrutna köp med en optimerad kassa och öka din försäljning. Ta bort onödiga fält för en enklare köpprocess med mindre scrollande, färre steg och kortare väntetid. Allt med fokus på avslut av köpet. Välj mellan en, två eller tre kolumner i kassan.

 

Produktgalleri. Presentation och exponering av dina produkter är A och O för din försäljning. Presentera dina produkter i ett snyggt galleri istället för i en lista. Större bilder där produkten syns bättre eller när kunden själv får välja hur produkterna visas på kategorinivå underlättar köpprocessen.

Se samtliga funktioner