MELLAN 995 kr/mån

Upptäck enkelheten med ett perfekt skyltfönster

Paketpris: 995 kr/mån, ingen startkostnad

Smarta kopplingar

Spara tid med en smidig administration.

Tidsbesparande varianthantering gör att du kan visa dina produkter i olika utföranden som t.ex. färg, storlek och modell så att dina kunder på ett enkelt sätt kan ta del av ditt sortiment. Kombinera gärna flera olika mallar, och dölj enkelt varianter som är slutsålda.

Med kortbetalning i din butik, kommer konverteringen från besökare till kund troligtvis att öka. Vilka korttyper du bör erbjuda beror på vilken marknad du siktar på och vilken målgrupp du har.

Genom att koppla ett affärssystem till din e-handel överförs order och kunder automatiskt mellan systemen. Smidig administration på nolltid.

Exempel på 2h design

Unika fördelar

En butik som inbjuder till köp.

Responsiv design, 2 timmar ingår. En skicklig webbdesigner anpassar din butik till en av våra responsiva designmallar.
Köp gärna till fler designtimmar, se våra referenser.

Flexibel kassa. Förhindra avbrutna köp med en optimerad kassa och öka din försäljning. Ta bort onödiga fält för en enklare köpprocess med mindre scrollande, färre steg och kortare väntetid. Allt med fokus på avslut av köpet. Välj mellan en, två eller tre kolumner i kassan.

Produktgalleri. Presentation och exponering av dina produkter är A och O för din försäljning. Presentera dina produkter i ett snyggt galleri istället för i en lista. Större bilder där produkten syns bättre eller när kunden själv får välja hur produkterna visas på kategorinivå underlättar köpprocessen.

Se samtliga funktioner